Bekræft din alder

På denne hjemmeside sælges vin. Det er ikke tilladt at sælge vin (alkohol under 16,5 %vol) til personer under 16 år. Bekræft at du er over 16 år gammel.

Jeg er over 16 årAfvis

top

Om Tysk Vin Klub

Hvem er vi?

Tysk Vin Klub er en specialiseret forhandler af tysk vin til det danske marked. Vi sælger tysk vin til private og erhverv og er dansk ene-importør af vine fra følgende tyske vinhuse.


Tysk Vin Klub forhandler tysk vin af høj kvalitet. Det brede sortiment på mere end 100 forskellige vine omfatter hvid, rød, rose samt mousserende vin og de berømte dessertvine såsom Eiswein etc.

Tysk Vin Klub (TVK) blev etableret d. 7. februar 1989 af John Nybro Christensen. Tysk Vin Klub er overtaget pr. 1. maj 2007 af Ole Porsvig og bliver videreført i samme ånd. Nye kræfter har også betydet nye tider og TVK er i forbindelse med overtagelsen kommet på Internettet med webshop.

Ole Porsvig: Min baggrund indenfor vinbranchen er en uddannelse i Julius Meinckes Vinhandel i Helsingør. Efter endt uddannelse var jeg praktikant i et år hos Weingut Fritz Allendorf i 1992, som jeg nu har fornøjelsen at kunne repræsentere på det danske marked. Det var en chance jeg ikke kunne lade gå forbi da mit hjerte banker for tysk kvalitetsvin og især Rieslingvine.

Vinhusene


Weingut Fritz Allendorf, Rheingau

Vingården er en familiedrevet vingård der i det daglige bliver drevet af Ulrich Allendorf og Christine Schönleber (bror og søster) sammen med deres familier. Weingut Fritz Allendorf ligger i Öestrich-Winkel i Rheingau og har vinmarker over hele Rheingau.

De vigtigste er nævnt her:

Winkeler Hasensprung
Winkler Jesuitengarten
Oestricher Lenchen
Geisenheimer Mäuerchen
Middelheimer Edelmann
Rüdesheimer Drachenstein
Assmannshäuser Höllenberg
Assmannshäuser Frankental
Assmannshäuser Hinterkirch

Gault & Milleau

 

Weingut Emmerich, Franken

Vingården er en familiedrevet vingård der i det daglige bliver drevet af Werner og Irmgard Emmerich. Weingut Emmerich ligger i Iphofen i Franken og har vinmarker i Franken.

De vigtigste er nævnt her:

Iphofer Kronsberg
Iphofer Julius-Echter-Berg
Iphofer Burgweg
Seinsheimer Hohenbühl

Weingut Emmerich blev i 2006 kåret som "årets opdagelse" hos BUSCHE.

Gault & Milleau


Weingut Posthof Doll & Göth, Rheinhessen

Vingården er en familiedrevet vingård der i det daglige bliver drevet af Karl Theo Doll og Roland Doll. Weingut Posthof Doll & Göth ligger i Stadecker-Elsheim i Rheinhessen og har vinmarker i Rheinhessen.

De vigtigste er nævnt her:

Stadtecker Lenchen
Elsheimer Blume
Stadtecker Spitzberg
Gau-Bishofsheimer Kellersberg

Gault & Milleau

 


Winzerhof Hex vom Dasenstein, Baden

Winzerhof vom Dasenstein er sammenslutning af 51 vinbønder, der bliver drevet af Jürgen Decker og i kælderen står Markus Huber. Hex vom Dasenstein ligger i Kappelrodeck i Baden. I 2004/2005 fik Hex vom Dasenstein en 1. plads som "Tysklands bedste vinproducent".

Gault & Milleau


Weingut Karlheinz Scheider u. Sohn, Nahe

Weingut Karlheinz Schneider u. Sohn er en familiedrevet vingård fra Nahe, der bliver drevet af sønnen Andi Schneider i samarbejde med hans forældre. Andi huserer selv i kælderen og laver nogle meget stilrene rieslingvine. 

De vigtigste vinmarker er:

Sobernheimer Domberg
Sobernheimer Marbach

Gault & Milleau


Weingut Villa Heynburg, Baden

Villa Heynburg blev bygget i det 19. århundrede herskabligt landsted for Scloss Rodeck. I de tilhørende hestestald og kælderrum fulgte årtier med udbygning af vinproduktionen fra de tilhørende vinmarker til privat brug for slottet. Selve villaen er forlængst revet ned så kun det store mammuttræ står tilbage i gården sammen med den nuværende vingård der har til huse i den gamle hestestald med kælder hvor Winzerkeller Hex vom Dasenstein i 1990 overtog vingården. I perioden til idag har man restaureret vingården, kgælderen og vinmarkerne som danner baggrund for Weingut Villa Heynburg idag. Vingården har 8 ha og bliver drevet af Jürgen Decker og Marco Könniger.

Det vigtigste vinmarker er:
Ortenberg
Kipperheim
Kappelrodeck


Weingut Drautz-Able, Württemberg

Weingut Drautz-Able er en mindre familieejet vingård som ligger i vindistriktet Württemberg. Siden 2007 er vingården blevet drevet af Monika Drautz og sønnen Markus Drautz. Weingut Drautz-Abler er med i H.A.D.E.S sammeslutningen af vinproducenter fra området som går foran for øget kvalitet frem for kvantitet samt brug af træfade. 

De vigtigste vinmarker er:

Heilbronner Stiftsberg
Heilbronner Stiftsberg Hunsperg
Neckarsulmer Scheuerberg
Neckarsulmer Scheuerberg Steinkreutz

Gault & Milleau


Weingut Zelt, Pfalz

Weingut Zelter en mindre familieejet vingård på ca 12 ha fra Pfalz. Mario Zelt er en interessant vinmager. Vingården fokuserer på Riesling og Grau-, Weiss- og Spätburgunderdruerne. 

Det vigtigste vinmarker er:

Laumersheimer Kirschgarten
Bisserheimer Goldberg

Gault & Milleau


Weingut Deutschherren-Hof, Mosel

Weingut Deutschherren-Hof er familieejet vingård fra Mosel. Sebastian Oberbillig står for den daglige drift.

De vigtigste maker er:

Deutschherrenköpfchen
Deutschherrenberg
Burgberg
Jesuitenwingert

Gault & Milleau


Weingut Freiherr von und zu Franckenstein, Baden

Weingut Freiherr von und zu Franckenstein er en familiedrevet vingår i Offenburg, Baden på ca. 17 Ha. Vingården er drevet siden 2008 af Stephan Huscle og hans famlie.

De vigtigste vinmarker er:

Berghauptener Schützenberg
Zell-Weierbacher Abtsberg
Zell-Weierbacher Neugesetz
Laufer Gut Alsenhof

Gault & Milleau

Hvad siger kunderne?